Termeni generali

Parking Focsani S.A. este persoana juridica cu sediul in Focsani, str. Stefan cel Mare nr. 21, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J39/767/2016, CUI RO 36849806.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termini si conditii pentru folosirea in cele mai bune conditii a serviciilor puse la dispozitie pe acest site. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea dintre parti.

In calitate de detinator al site-ului www.parking-focsani.ro, Parking Focsani S.A. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si politica de confidentialitate,  termeni si conditii de folosire, fara a fi necesara o notificare prealabila.

Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.parking-focsani.ro este proprietate a Parking Focsani S.A.

Parking Focsani S.A. permite pe site-ul www.parking-focsani.ro informarea, efectuarea de plati si descarcarea documentelor fara dreptul de modificare a acestora sau a site-ului. Este interzisa reproducerea partial sau integral a site-ului sau a informatiilor disponibile, copierea sau exploatarea site-ului in orice alta maniera contrara intereselor societatii Parking Focsani S.A. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Continutul site-ului www.parking-focsani.ro este protejat de prevederile legale care reglementeaza dreptul de autor precum si drepturile conexe de autor conform legii 8/1994 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Bazele de date, programele, logo-urile si elementele grafice sunt proprietatea Parking Focsani S.A. si sunt protejate de legile referitoare la dreptul de proprietate intelectuala.

Securitatea datelor personale

Conform H.G. nr. 67/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date cu modificarile si completarile ulterioare, informatiile furnizate de dvs. vor fi folosite de Parking Focsani S.A. exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele introduse in formularul de plata a contractului de inchiriere valabil vor fi folosite numai pentru confirmarea platii.

Utilizatorul nu este obligat sa furnizeze date personale, dar refuzul face imposibila prelucrarea platii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Parking Focsani S.A. si operatorul de plati.

Conform H.G. 67/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal si a solicitati stergerea datelor din baza de date.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa A.N.S.P.D.C.P. printr-o cerere scisa, datata si semnata.

Parking Focsani S.A. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

Politica de plata

Plata contravalorii serviciilor furnizate de catre Parking Focsani S.A. se poate efectua in numerar sau cu cardul la casieria institutiei, prin O.P. sau transfer bancar, precum si online prin platforma pusa la dispozitie de Banca Transilvania. La efectuarea platii online Parking Focsani S.A. nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul pe care il folositi pentru plata.

Conditii de anulare a platii si de rambursare

Indiferent daca contractarea s-a facut in calitate de persoana fizica sau juridica, beneficiati de dreptul de reziliere in baza unei cereri scrise depuse la sediul societatii prin care sa justificati aceasta solicitare. Solutionarea cererii se face in termen de 30 de zile.

Rambursarea/anularea platii se poate realiza doar in cazul unor erori generate de sistem sau erori umane. In cazul rezilierii contractului la solicitarea clientului banii nu se returneaza.

Alti termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord intre dvs. si Parking Focsani S.A. pentru utilizarea acestui site.

Parking Focsani S.A. verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera garantia expresa sau implicita statutara sau de alta natura, privind continutul sau disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care tariful unui serviciu a fost introdus gresit in site-ul nostru, nu suntem obligati sa furnizam respectivul serviciu la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de finalizarea contractului.